De ce oamenii frumosi sufera, iar uratii au noroc in dragoste

De ce oamenii frumosi sufera, iar uratii au noroc in dragoste

De ce oamenii frumosi sufera, iar uratii au noroc in dragoste

M-am intalnit acum cateva zile cu o amica pe care o cunosc din liceu. Si mi-am adus aminte de un moment in care, asteptand autobuzul cu care plecam impreuna dupa ce ieseam de la scoala, atunci cand acesta a sosit in statie, am vazut coborand un cuplu format dintr-o EA foarte frumoasa si un EL muuuuuult mai putin frumos in comparatie cu ea. Si tot drumul am discutat despre asta. Incercand sa descifram misterul in privinta acestui cuplu, atipic pentru noi la vremea respectiva.

Nu-mi mai aduc aminte exact cum a decurs discutia. Dar imi aduc perfect aminte finalul, cand ea mi-a zis sec:

“Ma, pana la urma cred ca frumusetea nu depinde de felul in care arati, ci de felul in care o arati”.

Si da. Cam asta e…

OAMENII FRUMOSI SUNT PREA EGOISTI

Cineva care exceleaza la capitolul FRUMUSETE, are tendinta sa creada ca i se cuvine totul doar datorita acestui aspect. Si merge. Pana la un anumit punct. Acela unde frumusetea nu mai e de ajuns si unde se termina totul, de cele mai multe ori pentru ca, pe langa faptul ca sunt prea egoisti,

OAMENII FRUMOSI SUNT SI PREA MANDRI

Cei mai multi dintre ei gandesc in felul urmator:

“As putea fi cu oricine si eu totusi te-am ales pe tine, iar in loc sa apreciezi asta, imi reprosezi ca nu sunt cine ti-ai dori sa fiu?”

Iar asta denota orice, numai dragoste nu. E de cele mai multe ori dovada clara ca relatia nu are niciun viitor, pentru ca persoana respectiva e intr-o relatie amoroasa mai degraba cu sine insasi. Si daca dupa aceasta, totusi, relatia continua, e doar o ultima suflare a focului ce odata ardea cu flacari fierbinti, iar acum se stinge incet, dar inevitabil. Pentru ca daca dragoste nu e… Asta in timp ce

OAMENII URATI OFERA ATENTIE

Baiatul mentionat la inceput era foarte atent cu iubita lui. Am dedus asta din modul in care a procedat la coborarea din autobuz cand s-a dat jos primul, oferindu-i iubitei sale mana pentru a o ajuta sa coboare. Nu este vorba numai de ajutor, sa fim seriosi, ci este vorba de gest. De aceea, de cele mai multe ori, o fata careia i se acorda atentia de care are nevoie, pune foarte mult pret pe acest lucru. Mai mult decat pe frumusetea exterioara a celui de langa ea. In afara de asta,

OAMENII URATI STIU SA FACA FEMEILE SA SE SIMTA FRUMOASE

Rememorand in fuga, la intalnirea de acum cateva zile cu amica mea, episodul din autobuz, ea mi-a spus ceva elocvent in ceea ce priveste subiectul pe care il abordez in acest articol:

“Am fost si cu frumosi si cu urati si cel mai bine m-am simtit cu cei urati. Pentru ca cei frumosi imi scoteau in evidenta defectele, iar cei urati imi scoteau in evidenta calitatile. Si spune-mi tu, ce femeie ar vrea sa-i fie scoasa in evidenta defectele?”

Sigur, exista si exceptii de ambele parti, un om frumos, poate fi complet frumos, iar un om urat, poate fi complet urat, insa pana la urma totul se rezuma la vorbele colegei mele:

“Ma, pana la urma cred ca frumusetea nu depinde de felul in care arati, ci de felul in care o arati”.

Asa ca, poti incepe sa o arati facand persoanei iubite un CADOU, indiferent de ocazie. Sau, si mai bine, fa-i un cadou fara sa fie vreo ocazie speciala. Pentru asta am cateva idei:

APASA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *