Tricouri Personalizate

Cadorino este site-ul unde gasesti cele mai frumoase tricouri. Categoria aceasta – tricouri personalizate – este destinata celor care vor sa faca un cadou mai special. Sau celor care pur si simplu isi doresc sa-si comande ceva propriei persoane. Pentru a se simti altfel in momentul in care poarta tricoul preferat.

Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe tricoul preferat din oferta de mai jos. Sa-l adaugi in cosul de cumparaturi dupa ce alegi caracteristicile dorite, iar apoi sa finalizezi comanda. Completand datele cerute pentru a-ti putea trimite pachetul in cel mai scurt timp

Cu o experienta de peste 5 ani ani in domeniu si peste 5.000 de clienti, stim sa oferim tot ce este mai bun oamenilor care aleg sa cumpere de la noi. Scopul nostru final este satisfactia ta, si nu ne lasam pana nu reusim sa-ti oferim, pe langa cele mai bune produse, si cele mai bune servicii. Pentru ca a doua, si a treia, dar si a patra oara sa ne alegi tot pe noi.

In materie de design pentru tricouri personalizate lucram cu cei mai buni designeri din lume. Pentru a ne asigura ca tricourile noastre sunt printre cele mai frumoase existente pe piata. Iar in ceea ce priveste calitatea materialului din care sunt facute tricourile, aceasta este garantata absolut de marcile cu care colaboram: Sol’s si Fruit of the loom. De aceea suntem siguri ca, in cazul in care cumperi prima oara de la noi, vei ramane profund impresionat de calitatea pe care o propunem.

Afișez 1 rezultat