Puzzle

Puzzle personalizat cu fotografia dorita de tine – Cadoul Ideal

Cadorino este sursa ta de puzzle-uri personalizate online, la preturi ieftine. Prin tehnicile pe care le utilizam reusim sa satisfacem orice preferinte in materie de design.

Faceti-va propriul design pentru puzzle personalizat si noi il vom imprima folosind echipamente de ultima generatie. Puteti fi creativ cu text si imagini personalizate. Culorile sunt vibrante iar materialul carton asigura o imprimare superioara.

Puzzle-ul personalizat poate fi utilizat atat la distributia catre public sau partenerii de afaceri, cat si in team-building-uri si evenimente corporate. Deoarece necesita asamblare, solicita atentia beneficiarului si in consecinta mesajul dvs. publicitar va fi privit cu atentie. In general, puzzle-urile se tiparesc in tiraje mare, dar CADORINO va pune la dispozitie acest produs si in tiraje mici. Acest lucru va bucura cu siguranta clientii care doresc puzzle-uri pentru uzul personal sau drept cadouri catre cei dragi. Preturile sunt foarte accesibile iar timpii de executie redusi.

Read more

Se arată toate cele 3 rezultate